Jy&Ik

...want een vertrouwde start begint bij Jy&Ik

schrijf je nu in!

Verloskundigenpraktijk JY&IK is gevestigd in Hoogvliet (Rotterdam).
Daar waar de professionele en vertrouwde zorg voor u en uw kind start.

Verloskundigenpraktijk JY&IK bestaat uit een zeer professioneel, betrokken en uniek team.

Het team bestaat uit een teamleider (verloskundige en echoscopist), 4 verloskundigen, 1 echoscopist en 1 praktijkassistente.

Binnen onze praktijk is persoonlijke aandacht en vertrouwen gegarandeerd. Met onze unieke werkwijze en kleinschaligheid bieden wij u de beste en optimale verloskundige zorg en begeleiding.

Om u optimaal te kunnen begeleiden, werken wij erg flexibel. Spreekuren zijn zowel overdag als in de avond en er zal natuurlijk ook altijd (24/7) een verloskundige voor u klaar staan.

Wij bieden u een zorg op maat, waarbij ook uw wensen meetellen. Zo kunnen wij u op een van de mooiste momenten van uw leven, de optimale begeleiding bieden waarbij u en uw kind geheel centraal staan.

Wij slagen er in om met een klein team, een groot verschil te maken. Dus woont u in Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal, Slinge, Pernis of Spijkenisse, dan bent u bij ons van harte welkom!

 

Parkeren is geheel gratis!

De Verloskundigen

Najat KariouhNajat Kariouh Teamleider-Verloskundige-Echoscopist Lilian Wong Si KwieLilian Wong Si Kwie Verloskundige unnamed-3Esther Budding-Muis Verloskundige unnamed-1Ilvy Willemen Verloskundige karinKarin Riekwel Echoscopist Lotte van Dorp SchuitmanLotte van Dorp Schuitman Praktijkassistente

Verloskundige van het Jaar

De eerste verkiezing voor Verloskundige van het jaar is gewonnen door onze praktijk. Zwangeren, kraamvrouwen, familieleden, enzovoort konden via de website van Wij Jonge Ouders hun stem uitbrengen op hun Verloskundige van het jaar.

Onze Najat Kariouh van Verloskundigenpraktijk JY&IK is toen uitgeroepen tot Verloskundige van het Jaar! Met deze titel heeft zij het Shownieuws gehaald op SBS6.

Forever Living

Najat is ook vertegenwoordiger van Forever Living. De producten van Forever Living zijn cosmetica, voedingssupplementen en levensmiddelen die ingezet kunnen worden voor de algehele gezondheid, welzijn, voeding en schoonheid. Bijzonder aan de producten is dat deze niet op dieren zijn getest.

Meer informatie over wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op.

Onze Geschiedenis

jaargebeurtenis
2004 Jy&Ik opgericht!
2008 Najat verloskundige van het jaar!
2009 Jy&IK bestaat vijf jaar!
2009 Een nieuwe site!
2010 De praktijk verbouwd!
2011 Uitbreiding van het Jy&Ik team!
2013 Alweer een nieuwe site!