Jy&Ik

...want een vertrouwde start begint bij Jy&Ik

schrijf je nu in!

Lilian Wong Si Kwie

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Lilian Wong – Si – Kwie. Na mijn studie in 1997, ben ik gelijk aan de slag gegaan als waarneemster.

Als waarneemster heb ik heel veel dingen geleerd, gezien en meegemaakt. Van 2002 tot 2007 ben ik maatschap lid geweest van maatschap Pendrecht.

In die tussentijd ben ik de trotse moeder geworden van drie zonen. Olivier 2004, Camiel 2005 en Autumn 2008. Het is erg druk, maar wel heel leuk. Ik geniet heel erg van het moeder zijn.

Waarneemster

Om meer tijd te hebben voor mijn opgroeiende kinderen, heb ik besloten weer te gaan werken als waarneemster. Dit is beter te combineren met mijn gezin. Ik vind het een hele eer om bij zo een intieme gebeurtenis als de zwangerschp en geboorte aanwezig te mogen zijn.

Na jaren weken als verloskundige blijf ik het hele proces van zwangerschap tot geboorte bijzonder mooi en wonderlijk vinden. Elke keer weer als het kind geboren is denk ik heeft dat er echt ingezeten? Gek is dat toch, dat ik dat nog steeds heb. Ik vind mezelf een geweldig mooi beroep hebben, die ik nog jaren hoop uit te kunnen oefenen.

Tot ziens.