Jy&Ik

...want een vertrouwde start begint bij Jy&Ik

schrijf je nu in!

Najat Kariouh

Ik ben Najat Kariouh en ben sinds 2003 werkzaam als verloskundige. Na het afronden van mijn studie tot verloskundige heb ik een jaar in Pendrecht gewerkt, waarna ik als waarneemster voor Spijkenisse Maaswijk en Zuidland aan het werk ben gegaan.

In 2004 ben ik in Hoogvliet mijn eigen praktijk begonnen om het probleem rond de verloskundige zorg op te lossen. Ik ben hiermee de langst werkzame verloskundige in Hoogvliet. Er was in Hoogvliet nood aan een verloskundige om alle zwangeren en kraamvrouwen optimaal te kunnen begeleiden. Inmiddels bestaat de praktijk alweer 8 jaar en ben ik in 2008 tot Verloskundige van het jaar uitgeroepen! Ik ben er erg trots op deze titel gekregen te hebben.

Communicatie

Het geeft me voldoening en daar doe ik het voor! Ik ben spontaan, aardig en streng tegelijk, doortastend en vertel veel. Ik wil graag dat de zwangere en haar partner gerustgesteld weer naar huis gaan. Ik spreek meerdere talen, waardoor de communicatie met de verschillende bevolkingsgroepen makkelijker is. Naast verloskundige ben ook echoscopiste. In 2009 heb ik mijn diploma voor echoscopiste behaald, zodat ik nu ook zelf echo’s op de praktijk kan doen. Kwaliteit van zorg staat bij mij op een hoog vaandel. Ik neem graag de tijd voor u en uw partner om u de zorg te bieden die u nodig heeft.

Ik wens u alvast een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe.
Tot ziens op de praktijk!