Jy&Ik

...want een vertrouwde start begint bij Jy&Ik

schrijf je nu in!

Ilvy Willemen

Ik ben Ilvy Willemen, 25 jaar oud. Samen met mijn partner woon ik in Nieuwendijk. Gedurende de diensten ben ik woonachtig in Zuidland samen met een goede vriendin en collega verloskundige.

Naast mijn werkzaamheden als verloskundige, vind ik het erg leuk om met vriendinnen te gaan hockeyen, skiën en carnaval vieren.

Al van kleins af aan droom ik om te kunnen werken als verloskundige. Deze droom is werkelijkheid geworden in september 2015. Ik ben toen afgestudeerd aan de AP Hogeschool te Antwerpen. Daarnaast heb ik ook de opleiding verpleegkundige gevolgd op de HZ University of Applied Sciences te Vlissingen. In het laatste jaar van de verloskunde opleiding ben ik voor 3 maanden naar Tanzania geweest om moeder en kind in primitieve omstandigheden te begeleiden tijdens een bevalling. Dit was een van mijn grootste uitdagingen in mijn leven, hier heb ik dan ook veel levenservaring opgedaan. In het laatste jaar van de verpleegkunde opleiding ben ik werkzaam geweest binnen het CJG Rijnmond als jeugdverpleegkundige. Met plezier heb ik jonge gezinnen kunnen bijstaan met de ontwikkeling en opvoeding hun kind. Vanuit mijn opleidingen ben ik doorgestroomd als verpleegkundige naar het Amphia Ziekenhuis. Dit was voor mij een mooie kans om als verpleegkundige verder te kunnen ontwikkelen. Ondanks de leuke werkzaamheden, kwam het gemis om werkzaam te zijn als verloskundige.

Vanuit ‘Jy en Ik Verloskundige Praktijk’ heb ik een mooie kans gekregen om als beginnend beroepsbeoefenaar aan de slag te gaan. Het bijzondere aan verloskundig werk, is ouders bijstaan in de meest onvergetelijke tijd van hun leven. Persoonlijke ondersteuning en het gezin zullen hierbij centraal staan. Met veel plezier geniet ik van de bijzondere momenten die we met elkaar delen. Ik zie er naar uit om in 2017 te starten met mijn nieuwe collega’s verloskundige om samen de ouders een optimale begeleiding te kunnen bieden.

Graag tot ziens!