Jy&Ik

...want een vertrouwde start begint bij Jy&Ik

schrijf je nu in!

Esther Budding-Muis

Ik ben Esther Budding-Muis, 43 jaar oud en woon samen met mijn man, zoon van 9 en pleegdochter van 8 jaar oud in Hoogvliet. Ik houd van koken, lezen, fietsen, hockeyen en vakanties.

Sinds juli 2015 ben ik -na een carrière switch- werkzaam als verloskundige. Tot augustus 2011 maakte ik mij nuttig bij de politie; de eerste jaren als politie(hoofd)agente in het centrum van Rotterdam en de laatste 8 jaar als rechercheur bij de jeugd- en zedenpolitie.

Hoewel ik het nog steeds naar mijn zin had, besloot ik in 2011 het roer om te gooien en mijn oorspronkelijke droom van verloskundige te gaan volgen. Na ontslag te hebben genomen bij de politie en vier jaar de voltijdse opleiding tot verloskundige te hebben gevolgd, kon ik direct na mijn afstuderen aan de slag in Spijkenisse.
Het werken als verloskundige is mijn passie en ik geniet dan ook van elk spreekuur, elke dienst en elke bevalling die ik mag doen en begeleiden. Ik heb geen dag spijt gehad van mijn ommezwaai en ben ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Wat ik zo leuk vind aan dit beroep (en wat ik belangrijk vind) is om mijn begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling aan te passen aan de persoon die ik voor mij heb. Iedereen is anders en heeft andere behoeftes en/of wensen waar ik mij graag voor inzet.

Vanaf januari 2017 mag ik het team van Jy&ik in Hoogvliet gaan versterken. Een nieuwe uitdaging, met nieuwe collega’s en nieuwe zwangeren maar met vertrouwde werkzaamheden dus ik hoop snel ‘ingeburgerd’ te zijn!