Jy&Ik

...want een vertrouwde start begint bij Jy&Ik

schrijf je nu in!

Jy&Ik heeft een nieuwe website, en om dat te vieren gaven we op Facebook leuke prijzen weg!

De actie is inmiddels voorbij maar we hebben vele leuke reacties gehad en daar zijn we enorm blij mee. Bezoek onze Facebook-pagina voor dagelijkse nieuwtjes en informatie. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door onze sponsoren!

Fotohoekje.nl

Fotohoekje sponsorde een fotoshoot naar keuze met 50% korting en drie kortingsbonnen van elk € 50,00!

Als u de mooiste momenten uit het leven wil laten vastleggen of iemand wil verrassen, dan biedt fotohoekje tal van mogelijkheden. Wij zorgen voor een fantastische fotosessie met een bijzondere en individuele benadering.

Dit doen we door de fotoshoot op een plek te doen die voor u belangrijk is zoals bij u thuis, buiten, het strand of elders en daarbij maken we gebruik van onze eigen accessoires en/of belangrijke accessoires of persoonlijke items van u.

Wij inventariseren uw wensen om tot de fotoshoot te komen die u voor ogen heeft.

Another Miracle

Another Miracle sponsorde een workshop BabyMassage waar alle technieken aan bod komen!

Another Miracle is een kleinschalig kraambureau en wordt gerund door Anja Roobol. Zij is ook gespecialiseerd in zwangerschapsmassage en is docente
shantala babymassage.

Hoe fijn is het om in je zwangerschap al je kraamverzorgende te leren kennen? Bij Another Miracle is dit mogelijk aangezien Anja zelf de kraamzorg
doet. Wensen over je kraamtijd kunnen al tijdens je intakegesprek met Anja zelf besproken worden.

De kraamzorg wordt altijd vergoed vanuit je basisverzekering dus ook wanneer je zorg wilt via Another Miracle. Op de website kun je de ervaringen van anderen lezen en mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met haar op.

KaatjeKado

Kaatje Kado sponsorde het populaire bord met de regels van Opa en Oma!

Verjaardag, geboorte, jubileum, vader- en moederdag of gewoon om iemand te bedanken, er is altijd wel een gelegenheid waarbij een leuk passend en
vooral persoonlijk kado welkom is.

Kaatje Kado is hét adres voor al uw persoonlijke kado’s, van klein tot groot. Een persoonlijk kado zal altijd in de smaak vallen en de herinnering aan dat ene speciale moment zal voor altijd blijven bestaan.

Veel artikelen worden met de hand gemaakt en zijn daarom aan te passen aan individuele wensen. Kaatje Kado denkt graag met haar klanten mee om deze wensen te realiseren.